PREFERENZ

Home       Identiteit       Online stuff       Offline stuff       Toolbox       Blog       Over ons       Contact

Identiteit en imago

 

Je kan onder de indruk zijn van iemand met een sterke boodschap maar op een gegeven moment stel je je toch de vraag wie hij precies is en waar hij voor staat, alvorens te overwegen of je met die persoon in zee wil gaan. Sterke marketingboodschappen hebben altijd bestaan. En sinds we ook via het internet communiceren gaat het alleen maar harder. Heel wat boodschappen worden slecht ontvangen, hoe sterk of verleidelijk ze ook mogen zijn. Want een fundamentele vraag blijft dikwijls onbeantwoord: wie ben je en waar sta je voor? Doordacht design steunt op een sterke identiteit. Maak dus eerst werk van de basis.

Preferenz helpt je je unieke positionering te bepalen of sterker af te bakenen. We verduidelijken je identiteit en leggen de basis van je imago. Te beginnen met de naam (indien nodig), je logo, je huisstijl en je eigen beeldtaal. We creëren de basis waarop doordacht design kan ontwikkeld worden.

meer informatie: logo en huisstijl, copywriting, fotografie, illustraties

item3

Elke maand een gratis tip
en inspirerende papers

Disclaimer
Privacy

Site map
Inspiratie

Klik op één of meerdere icoontjes hieronder als je binnen je sociale netwerk deze pagina wil delen. Alvast bedankt.

item5

Ben jij ook steeds op zoek naar wat je kan verbeteren om klanten aan te trekken, te houden en te stimuleren? Schrijf je dan meteen in op onze mailinglijst.

item8a
pencil
Vraag vrijblijvend een advies  of schrijf je meteen in